almere haven.jpg

Over E-sigaret Almere

Als echte dampers bij elkaar komen en zich afvragen, kan het nou niet beter met de voorlichting als je voor het eerst  gaat dampen ?Dan gebeuren er mooie dingen !  De avond dat wij bij elkaar zaten en bedachten, wij beginnen zelf een winkel en gaan het anders doen, bleek een gouden greep. Voorop moest staan, klantvriendelijkheid, service en kennis van het product.

Wij waren het vooral snel eens dat we niet een winkel wilde waar met doosjes wordt geschoven…..de beschrijving zit erin hoor veel plezier ermee. Natuurlijk is het wat meer werk om een goede uitleg te geven, maar de klant staat bij ons voorop. Elke dag komen er klanten binnen die ons nog steeds bedanken voor het feit dat zij niet meer roken en de informatieve ondersteuning die wij daarbij hebben geboden. Of klanten die doorgestuurd worden naar ons……wil je stoppen met roken ? Ga maar naar die jongens toe die helpen je met veel geduld en kennis ! Happy to vape is niet alleen onze slogan, maar ook onze passie ! Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt en doen dit elke dag met veel plezier

Werken of Stagelopen bij E-sigaret Almere

Jij bent die ervaren damp(st)er die tijdens piekuren ons winkelpersoneel kan komen bijstaan. Door je enorme passie voor het elektrische roken ben je overal van op de hoogte en kunt de gekste klantvragen hierover beantwoorden. De klant is koning, en dat besef jij als geen ander. Je bent geduldig, representatief en hebt ervaring met werken in de retail.  

Wat we graag in je zouden zien:
- Je hebt ervaring met elektrisch roken en weet op (bijna) elke vraag hierover een antwoord
- Je bent representatief, werkt graag in een winkel en bent klantvriendelijk.
- Je blijft kalm op drukke dagen en weet mensen op hun gemak te stellen.
- Je bent beschikbaar tijdens koopavonden en op zaterdag.
 
Wat we vinden dat je verdient: 
- een close team van enthousiaste en gemotiveerde collegas. We zeggen waar het op staat, werken hard en werken samen.
- een trouwe en fanatieke klantenkring, die je elke dag prikkelen en uitdagen. 
- salaris conform cao
- korting op ons hele assortiment.
 
 
Op deze vacature reageren? Stuur je motivatie en CV naar info@e-sigaretalmere.nl 

DSC_0961.JPG